logo

Modele unghii de cumparat

Tipsuri Unghii false 100 Naturale DIFERITE MODELE = = = CURIER RAPID 15 LEI = = = nici eu nu am geluri colorate, doar un gel Alb si doua Cameleon. Nu stiu Alta solutie sa reziste français-UL DIN Culori acrilice:( Si la mine s-un luat.. Modelele, picturile, astea rezista, Dar ce DAU PE margine nu rezista.. O zi Frumoasa si cravate! :* Alina DIN ce Oras esti, Cat Tea Aju NS cursul si in Cat timp Lai urmat,, Crema de Maini imbogatita cu vitaminele E si F ajuta la hidratarea si protejarea pielii impotriva factorilor de Mediu. Crema sont foarte multe beneficii, printre care si proprietati anti-imbatranire. Lasa pielea moale cu o senzatie de temps si confera élasticitate. toate gelurile « Finish » sunt lipicioase dupa ce se intaresc la Lampa… Trebe sa le stergi cu « Nass 99 », este un dégresant antiseptique:) Buna! AM scris aici un articol despre Aplicarea unghiilor cu gel PE Sablon: http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2013/07/cum-se-aplica-unghiile-false-cu-gel.html. Tispsurile nu IMI plac si préfèrent Mereu sa FAC constructie. Arata mai Natural si este mai rezistenta, DIN ponctul meu de. Pentru inceput, ai nevoie de un gel 3 en 1 (acesta poate fi folosit in toate etapele), Primer, Bond, sabloane Care se lipesc foarte bine (eu am 08:00 initial sabloane Care se dezlipeau si ma chinuiam mult cu ELE), Cleaner, pile cu granulatii diferite 100/150/180 , tampon, penseta inversa. De asemenea ai nevoie de un gel de couverture Care acopera bine (pentru incepatoare recomand naturel Hard de la nailshop, deoarece este mai Vascos). Si un gel Alb sau geluri colorate pentru français.

PE scurt pasii sunt:-pilire unghie naturala cu Pila de 240/180 Maxim. Deprafuire, aplicare Primer fara acid (Nail PREPARATION trebuie pentru Unghii problematice, care sunt mai umede)-lasam sa se usuce bine primerul, apoi aplicam sablonul, care trebuie fixat foarte bine in prelungirea unghiei naturala, fara sa Ramana spatii. Daca e nevoie, acesta se poate decupa si se taie PE laterale la 45 de grade (cauta PE YouTube filmulete sa vezi cum se aplica). -Aplicam Bond, lasam sa se usuce foarte bine si nu mai atingem unghia cu nimic. -Un strat foarte subtire de gel 3 en 1 doar pe unghia naturala (de Baza), polimerizam in Lampa 2-3 minute. -Construim unghia la lungimea Dorita PE Sablon, avand grija sa fie marginile foarte bine conturate. Polimerizam 2-3 minute. Scoatem sablonul cu grija. Daca forma nu este Perfecta si necesita Pilita, stergem cu Cleaner, si pilam foarte usor sa nu stricam forma. Deprafuim, tampon matuim cu. -Aplicam gel de Cover prin prelungirea patului unghiei, lasand loc de français.

Este recomandat sa faci fiecare unghie in parte. Usuci, apoi aplici gel pentru français, urcand usor spre margini, pentru un zambet Frumos. Foloseste o péninsule cu varf subtire sau ponctuatorul. Este mai usor. Daca ai gresit, corecteaza cu o péninsule curata, inmuiata dans nettoyer. -Polimerizeaza, apoi aplica un nou Strat de gel 3 en 1 PE toata unghia. Fara sa usuci, IA o Bula de gel de PE Marginea cutiutei, o Pui in mijlocul unghiei naturala si o modelezi usor, tragand de margini, astfel Ramanand strat gros la mijloc si subtire PE margini. Usuci 30 de secunde, apoi Scoti unghia si aplici penseta invers, pentru a forma curba C. Usuci, apoi stergi cu Cleanse, pilesti forma finala Buna! foarte interesant articolul Tau.

unghiile TI-au iesit supeeer! si eu sunt incepatoare si am cateva nelamuriri: 1. ziceai ca folosesti Primer si Bond doar pe unghie naturala. ce folosesti prima Data atunci cand vrei sa faci doar intrétinerea (avand in ca unghia une crescut un pic)? incepi direct cu gel 3in1? 2. gelurile acestea sunt rezistente la acetona? 3. cum Cureti gelul in totalitate de PE unghie? multumesc! Toate acestea și garantișia de trei Ani pe care o acordăm PE aparatele pe care VI le oferim, certificat de TÜV Süd, ne recomandă ca partener Ideal, în Care puteși avea lui Dacă sunteși în căutare de produse pentru designul unghiilor sau produse cosmetice.

  • Share