logo

Modele shtepish nga brenda

leje Merret Vetëm Kur ndërhyn në fasad JO Kur bën punime brënda shtëpis të Marr leJe dhe Kur të ndrroj tubat e UJIT se më Jan çarë. `Bloomberg`raporton se shtëpia është e Madhe Rreth 1672 Metra katrorë, ndërsa i ka gjithsej 14 dhoma të fjetjes, transmeton telegrafi. O Profesor, në Itali punimet që NUK prekin strukturat mbajtëse dhe fasadën Behen me DIA, Dichiarazione inizio Attività, me të cilën njofton bashkinë se çfarë punimesh do bësh. TI Fillon punimet dhe nëse Bashkia të dërgon letër rekomande Brenda 21 div TI zbaton çfarë udhëzon Letra, në të kundërt, nëse për 21 ditë NUK Merr përgjigje nga Bashkia, TI vazhdon punimet! Unë Kam 20 vite që Kam një firmë restaurimesh në Itali dhe kurrë NUK Kam marrë leJe për suvatime, lyerje, shtrime, APO Mure dhe thevenot kartonxhesi, druri APO Mure, thevenot APO shtrime të levizeshme! Shko merde prralla DIKU tjetër! Sa leJe ndërtimi janě aplikuar? Unë Dua të theksoj që viti i kaluar për Ministrinë e Zhvillimit urbain ka qenë i frytshëm në DISA Aspekte. Pikë kulmore Ishte aplikimi i lejeve en ligne të ndërtimit, gjë që u vlerësua Edhe nga Banka Botërore dhe në raportin « Doing Business » patëm rankimin më të lartë. Aplikimet en ligne filluan me ndryshimet ligjore, për ta bërë të mundur këtë gjë, më pas me përgatitjen tonë bazuar në përvojat e suksesshme të rajonit, filloi trajnimi dhe nga 1 shtatori u bë i detyrueshëm aplikimi Vetëm en ligne. Përgjegjëse janě Njësitë vendore, ndërkohë që Këshilli i territorit është përgjegjës për investimet stratjike. STAFET e bashkive janě trajnuar nga ne në vazhdimësi. Nga shtatori Deri në Fund të dhjetorit janě kryer 809 aplikime en ligne në Bashki dhe KKT. Vetëm Bashkia e Tiranës ka dhënë 45 leJe ndërtimi dhe 62 leJe zhvillimore, ndërkohë që në rang Vendi janě dhënë 65 leJe ndërtimi nga bashkitë, të tjerat janě në proces e sipër. Tani Mund të aplikojnë të Errësira me kartën e identitetit në PORTALIN`e-Albanie`për çfarëdo lloj leJe ndërtimi. Ne dhe Agjencia e Zhvillimit të Territorit e monitorojmë vazhdimisht. Mor po akoma NUK u kenaqet duc e rjepur Kete popull! Verem vlera e dokumentacionit te noterizuara e te punuara ne dokumentacion nga Firmat pergjegjese kapin Shifra qe me mire te te zeje shpija Brenda se te investe per Kete Pune.

Po si PerDiTe po i Vini LAKUN ne Fyt Popullit plus edepsez Katila gllaberues te PA skrupullt. Po NUK u kenaqet me shitjen e gjithe SHqiperise me ane te koncensioneve Duke nxjerre jasht Loje shqiptaret. Na duket QERSHORI sikur eshte 1000vite larg perte larguar Kete klike keto maskarej keto gllaberues keto mashtrues keto vrastar keto gjobvenes Kete rrace te qelbur K O M U N I S T E S H siç e ka ter Bota. Provo Ketu ne Angli te Besh punime PA leJe dhe e Sheh. o zot na mbyti injoranca. Kryetari pastaj IA kishte shitur shtëpinë mbretit belg Leopold II në vitin 1904, i Cili, siç shpjegon`Bloomberg`, kishte qenë tejet i pasur. Nga jashtë duket një shtëpi e vjetër dhe e thjeshtë, por shikoni fotografitë Brenda SAJ: nga e nxoren keta te PA shkolle te paditur per me Mar leJe me Bo punime Brenda shtepise. Injorata te pavetedishem, ne asnje vend smarin leJe me Bo punime Brenda ne shtepi, keto maskarrejt po va veshtersojne jeten shqipetareve u rafte kancerri ketyre si sdun me ja dite per popullsine Villa les CEDRES është një rezidencë e vjetër 187 vjet, e CILA Tani ka dalë n ë shitje bashkë me bregun e Saint-Jean-Cap-Ferrat në cruche të Francës. Proceduar për marrjen e lejeve en ligne i sqaron ministrja e Zhvillimit urbain, Eglantina Gjermeni.

Në një Intervistë për`TVSH`, AJO ka shpjeguar procesin e dhënies së lejeve të ndërtimit dhe bën të ditur se pas vënies në Funksion të sistemit en ligne, janě regjistruar 809 aplikime Online në Bashki e KKT dhe kanë të Nisur të Jepet Lejet e para. Gjermani thotë se procesi Online i vendosur për Herë të parë në Vendin tonë po ecën mirë.

  • Share